پربحث ها
اخبار اقتصادی
گلشیفته چه گلشیفته ایه/فیلم
نوری زاده که این روزها کمتر تریبونی از سوی شبکه های فارسی زبانی مانند بی بی سی و صدای آمریکا در اختیارش گذاشته می شود به طرح دوباره دو بازیگر زن، پرداخت.
کارگرآنلاین: علیرضا نوری زاده، مدیر شبکه ماهواره ای ایران فردا پرونده فراموشی گلشیفته فراهانی و شهره آغداشلو را گشود و به تعریف و تمجید از این دو بازیگر پرداخت.
نوری زاده با اشاره به حضور گلشیفته (رهاورد) فراهانی در سینمای خارج از ایران، گفت: خانم گلشیفته فراهانی بسیار موفق است، چندین فیلم بازی کرده، از یه فیلم ساز افغانی، ایرانی و در سطح بین المللی فرانسوی و آمریکایی، حالا هم در این فیلمی که قصه ای شگفت دارد. خانم فراهانی در سن، موقعیت و جلوه ای است که می تواند خیلی زود به یک هنرپیشه نقش اول و درجه اول تبدیل شود.
نوری زاده در ادامه از دیگر بازیگر زن ایرانی نام برد و درباره وی طی جملاتی اغراق آمیز گفت: شهره آغداشلو هم همینطور بود، منتهی واقعا بخت کمی دیر یاری کرد و الا شهره در نقش های اول نه فقط نقش مادر را بازی کند و او هنرپیشه قدرتمندی است. درود می فرستم بهش و هوشنگ توزیع نازنین، دوست قدیم و ندیم ام که خود هنرمند، بازیگر و کارگردان بسیار قدرتمندی است. قول می دهم هوشنگ رو بسیار خواهید دید در ایران فردا.
اما موفقیت های گلشیفته در خارج از مرزها که نوری زاده اشاره ای به آنها نکرد:
گرچه گلشیفته فراهانی اکنون در برخی فیلم های خارجی به بازی گرفته شده اما هیچ گاه در یک نقش اصلی یا مثبت ظاهر نشده است. بطور مثال او در فیلم سنگ صبور ساخته کارگردن افغانی مورد اشاره نوری زاده با ظاهر شدن در نقش یک روسپی حسابی سروصدا کرد.
او با بازی در این فیلم از طرفی بیش از پیش جایگاه مردمی خود در ایران را از دست داد و در مقابل توجه رسانه های فارسی زبان وابسته به دولت های غربی مانند بی بی سی و رادیو فردا را به خود جلب کرد.
حضور فراهانی در سینما به این جا ختم نشد و در جشنواره سزار فرانسه برهنه شد تا موجب شود بسیاری از کارشناسان این رفتار او را فرار از فراموشی از خاطرها تفسیر کنند.
آن زمان فیلم کوتاهی از او و پانزده بازیگر جوانِ دیگر که نامشان برای نامزدی بخش «بهترین بازیگر مستعد» جایزه سزار مطرح شدهبود، منتشر شد که آنها را در حال عریانشدن نشان میداد.
او بعدها با اذعان به سوءاستفاده از او در آن فیلم کوتاه، گفته بود: در ویدئوی جایزه سزار، چیزی که به من گفتند این است که نما از بالای سینهام است، اما بعد دیدم که از زیر سینه گرفتهاند.
البته گلشیفته نخستینبار در برابر دوربین ژان موندینو، عکاس سرشناس فرانسوی و برای مجله مادام فیگارو نیمهبرهنه شد.
به اذعان بسیاری از سینماگران، فراهانی تنها زمانی در مسیر ترقی بود که در سینمای ایران حضور داشت و از هنگام خروج غیرقانونی از کشور به بخت خود پشت پا زد، بویژه پس از آنکه به رفتارهای غیراخلاقی روی آورد بیشتر جایگاه مردمی خود را از دست داد.
نیز مجله اگوئیست که یک مجله هنری فرانسوی است، در هفدهمین شماره خود تصاویری کاملاً برهنه از گلشیفته فراهانی را منتشر کرد.
اما روزگار شهره آغداشلو؛
اما شهره آغداشلو دیگر بازیگر ایرانی، گرچه گفته می شود افتخار حضور در کنار بازیگران بزرگ جهان را پیدا کرده اما واقعیت این است که این حضور همواره علیه ایران و ایرانی و ادعاهای وطن پرستانه این جماعت بوده است.
برای نمونه او با بازی در فیلم سنگسار ثریا تلاش می کند تصویری غیرواقعی و غیرانسانی از احکام اسلامی را به نمایش بگذارد.
وی در سال ۲۰۰۳ میلادی، نامزد جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای بازی در فیلم خانهای از شن و مه شد. آغداشلو در این فیلم در نقش «نادی» زنی ایرانی و افسرده را بازی میکند.
اما این روزها بازی های او محدود به نمایش نامه هایی است که شوهر بهایی اش هوشنگ توزیع روی صحنه می برد. گفته می شود به دلیل اعتیاد شدید دیگر کسی در سینما حاضر به همکاری با او نیست.
آنچه مسلم است تمام بازیگران کشورمان که حضور در سینمای خارج از ایران را ترجیح داده اند از روزهای اوج و موفقیت خود روزبروز فاصله گرفته و کم کم محو شده اند. بطور نمونه می توان به آقای بهروز وثوقی و خانم سوسن تسلیمی اشاره کرد که از او با عنوان با آینده ترین بازیگر زن سینمای ایران یاد می شد، آینده ای که با رفتن از ایران رنگ باخت و اکنون تنها به بازی در تئاتر در سوئد ختم شده است.
اما برخی مواضع نوری زاده برگرفته از سایت انگلیسی ویکی پدیا:
متهم شدن به دروغپردازی
شیوهٔ او اساسا برپایه خبرسازی است. منتقدان علیرضا نوریزاده را خیال پرداز، عدم پایبند به واقعیت و متناقض گو میدانند.
مروج وهابیت:
حضور قابل توجه نوری زاده در شبکه های وابسته به عربستان سعودی از جمله العربیه و شبکه های وهابی مانند کلمه، نور و ... باعث افزایش گمانه زنی ها در رابطه با وابستگی او به عربستان سعودی شده و برخی رسانه ها در این رابطه نوشته اند: «علیرضا نوری زاده برای دریافت کمک های مالی بیشتر از مقامات عربستانی به کارشناس ثابت شبکه های ماهواره ای مروج وهابیت تبدیل شده است.»
نوری زاده و ماجرای فاجعه تلخ منا:
نوری زاده در واکنش به جان باختن بیش از 2000 تن از حجاج در سرزمین منادر سال 1394 به دفاع از حکومت سعودی پرداخته و علت چنین وقایعی را عدم تربیت لازم حجاج دانست.
دفاع از آل سعود در جریان تعرض به دو نوجوان ایرانی:
نوری زاده در واکنش به تعرض ماموران سعودی به دو نوجوان زائر ایرانی در فروردین ماه سال 1394، به دفاع از حکومت سعودی پرداخت. امری که موجب شد شهرام همایون مدیر شبکه کانال یک به آن واکنش نشان دهد.
درباره اسرائیل:
نوری زاده در برنامه خود در شبکه ایران فردا، وجود اسرائیل در منطقه را واجب دانسته و داشتن بمب اتم را حق اسرائیل می داند./جام نیوز
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
نظر خود را ثبت کنید